Om

Forlaget

SHADOW ZONE

FRANSKE FRISTELSER

FRANSK/BELGISKE SERIENYHEDER

 

 

 

 

 

PORNHOLLYWOOD, udgives af Glénat.

af Noël Simsolo og Dominique Hé. Udkommer 13-01-2016. En serie i klassisk Ramond Chandler-stil om porno-

branchen i 1930'ernes USA.

Se et preview af serien på bdgest.com.

 

 

 

 

 

 

POUSSIN 1er (bind 2), udgives af Dupuis.

Andet bind i Éric-Emmanuel Schmitt og Janrys serie om den lille kylling med storhedsvanvid, og dens forsøg på at forstå verden. Er udkommet.

Se et preview af serien på bdgest.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

HARMONY, udgives af Dupuis.

Ny serie af Mathieu Reynès. En teenage-

pige vågner op i kold kælder med hukommelsestab. Hvem er hun? Hvad laver hun i kælderen? Hvorfor har hun mistet hukommelsen? Og hvad er det for noget med de telekinetiske evner, hun pludselig besidder?

Udkommer 29-01-2016.

Se et preview af serien på dupuis.com.

 

 

 

LIDT OM OS...

Forlaget Shadow Zone Media debuterede i 2007 med udgivelsen af DYLAN DOG, som dermed endelig nåede til Danmark. Herefter gik det slag i slag med tegneserier som DIABOLIK, MORDERENS MESTERVÆRK og DRAGONERO.

 

Det har altid været hensigten fra forlagets side, at udgive gode, flot illustrerede historier - og særligt ligger det os på sinde, at udgive UNDERHOLDENDE TEGNESERIER! Hvis det er smalle grafiske romaner, man søger, så er det nok ikke hos os, man finder dem.

 

Shadow Zone vil gerne præsentere en række fantastiske kvalitetstegneserier, der inviterer læseren med på en rejse i fantasiens verden. Vores pejlemærker er SPÆNDING, EVENTYR og HUMOR! Vi glæder os til at forkæle læserne med noget af det bedste den europæiske tegneseriescene har at byde på. Håber du har lyst til at følge os på rejsen!